Brev

Bange for at skuffe far

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

halløj ven,

jeg forstår godt du er bange for at skuffe en du holder af. men først, har du egentlig lyst til taekwondo? eller føler du dig lidt tvunget til det?
din far holder af dig, han vil ikke have at du gør noget du ikke har lyst til.

ikke vær bange for at fejle, det er en del af at udvikle sig. det ved din far også. han har sikkert selv fejlet mange gange.
ikke lad frygten for at skuffe stoppe dig for at taekwondo, hvis det er du vil.

din far vil ikke være skuffet. han vil hjælpe dig med det.
håber du finder ud af det ♡

Kh Æble

  • Æble, Pige, 12 år

Hej pige på 15

Det er ikke en nem situation du står i. Først vil jeg spørge dig, hvad får dig til at tro at din far vil blive skuffet? Det kan godt være at han har været glad for taekwondo, men det er da bestemt ikke det samme som at han blive skuffet over dig. De fleste forældre er meget forstående og tro mig – de fleste forældre har selv været i lignene situationener.

Men hvis du stadig har svært ved det eller din far ikke er særlig forstående (hvilket han burde være IMO) er det altid en god ide at finde nogen at snakke med. Det kan være din mor, eller bare en god ven som du stoler på. Ved godt at det nok ikke er første gang du har hørt det, men det er fordi at det virkelig kan gøre en forskel.

Håber du finder ud af det og pas på at være alt for hård ved dig selv – du vil nok blive overrasket over hvor mange der er 100% klar på at acceptere dig for den du er.

-We are not defined by who we are when life is easy, but how we act when it suddenly get’s hard

  • Bare mig - ingen anden, Dreng, 16 år

hej,jeg synes virkelig at du skulle sig det til din mor eller din ven/veninde,og hvis det ikke gør DIG glad at gå til det synes jeg helt klart at du skal droppe det men det er helt okay hvis du ikke har lyst til at sige det,jeg tror din far forstår hvis du siger det……………..hvad for dig egentlig til at tro at din far vil blive skuffet ? og prøv at tænk hvis du nu sagde det til ham om det ville blive bedre for jeg tror virkelig det ville gå bedre men det er jo op til dig søde.gir dig alt det tro og håb og lykke jeg har vh pige man kan stole på ps “du kunne finde en du stoler på”

  • pige man kan stole på, Pige, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat