Brev

Anderledes stil/ ved ikke hvordan jeg føler om min far

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Har kun lige en kommentar til det med at du har en anderledes tøjstil. Hvis du er glad for det, så lad vær med at ændre det. Hele min folkeskolegang gik jeg kun i joggingbukser og superdry t-shirts. Alle, deriblandt min familie, gjorde grin med det, da ingen synes det var særlig pænt, men jeg så det sjove i det, og fortsatte derfor med at gå i det. Man skal bare være ligeglad med hvad folk tænker, og gøre hvad der passer en, så gør du hvad DU gerne vil.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Halløj.

Tag det tøj på som du føler dig bedst tilpas i.
Mine veninder synes jeg er tosset fordi jeg altid skal have mærker og bruger omkring 600 kr på en t-shirt med et designer logo. Så der er mange delte meninger omkring tøj.

Hvis du ønsker noget tøj, så køb det, men køb det fordi du vil have det, og ikke fordi du vil forsøge at ligne alle de andre på din årgang. Det okay hvis du vil følge trenden osv, men folk skal ikke blande sig i hvad du vælger at gå i.

Man kan måske også blive nødt til at gå i noget bestemt, hvis ens forældre fx har en lav indtægt, så kan det være andre ting bliver mere prioriteret, eller hvis ens forældre er lidt nærige eller andre ting.
Mine forældre er ikke ligefrem stolte af mig og mine tøjkøb.

Men må altså altid ønske og drømme uanset hvad 🙂

  • Anonym, Pige, 17 år

Hejsa.
Så meget som jeg selv vil hade at gøre det, ville jeg nok sige, at du skal tale med din far omkring dine tanker. Du kunne også starte med at tale med din fars kæreste omkring hvad hun synes om situationen, og hvad hun synes omkring rodet der hjemme og andre steder.

Til det med din tøj stil. Som min lærer sagde til min klasse: Ens tøj er med til at skabe ens personlighed. Du behøver skam ikke at gå i det dyreste af det dyreste tøj, specielt fordi det ikke lyder til at være dig at gå i det. Og din stil er det der gør dig speciel, og hvis du vil ændre den begrund af du skal slås sammen med en anden klasse, så er det ikke de ekstra par. 100 kr værd. Så gå i det du vil.

Håber jeg kunne hjælpe.
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat