Brev

Adopter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har heller aldrig rigtigt møde min mor og min halve bror og søster men jeg ved bare de har det godt og det er jeg sikker på at de har og de savner sikker også dig😊

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej!
Jeg er selv adopteret fra et andet land. Jeg er adopteret fra Kina. Jeg blev adopteret da jeg var helt lille så jeg husker intet. Jeg ved at det måske var fordi dengang jeg blev født kostede det rigtig mange penge og få 2 børn og at drenge var mere vær.

  • M, Pige, 12 år

Hej!
Jeg forstår helt afgjort, at du gør dig alle de tanker. Jeg synes at du skal følge din mavefornemmelse, om du virkelig gerne vil vide det. Det kan også være at de ikke lever op til dine forventninger. Det er noget man kan blive rigtig såret af. Men jeg forstår også sagtens at det ville være godt og befriende at vide noget om ens familie og fortid. Jeg synes at du skal vente til du bliver lidt ældre måske 17-18 år. du kunne eventuelt besøge det sted hvor du blev adopteret fra og spørge om dine forældre. Måske kender dem der adopterede dig noget til dine forældre?. Jeg synes at du er heldig at du er adopteret (det er min mening).
Glem ikke at give kærlighed til dem 😉

Stort held og lykke herfra!
Gør det hvis du vil og når du vil 🙂
PS: hvor er du sej!

Knus: fra miiig <33

  • Du er perfekt, som du er!, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat