Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

2 Meter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pigen der er pissesur over at hendes forældre altid formulerer det som om at det er min skyld!🤓
Jeg er også 11 år og du skal ikke tage det så tungt. Jeg må ikke engang lege med nogen. Jeg tror at jeg har en ide. Inde på børnetelefonen kan du få hjælp til hvordan du kan lave et brev til nogen. Prøv at finde det og lav et brev til dine forældre om det. Fks Kære forældre, jeg synes selv at jeg holder fint afstand til min nabo. Men hun kommer hele tiden til at gå hen til mig, når vi leger. Vil i ikke nok finde en fin ide om hvordan vi kan holde de 2 meters afstand kh jeres datter.
Jeg håber du finder løsningen Kh En eller anden.

  • En eller anden., Pige, 11 år

Hej, kan godt se at dine forældre lyder meget strenge, men de går jo kun op i at beskytte dig. Til pigen synes jeg fx du kunne sige “skal vi ikke sige at når man siger banankage betyder det at man er for tæt på hinanden?” Og på den måde er det sjovere at sige og hun bliver ikke ked af det. Jeg tror sine forældre er meget pressede over at arbejde hjemme osv. hilsne mig!

  • Qwert, Pige, 14 år

Hej
Dine forældre lyder som om at de ville passe godt på dig i disse tider mine er ligesom dine, de prøver bare at beskytte dig men prøv at snakke med dem og spørg om de ikke kan være lidt mindre overbeskyttende og at du nok også skal prøve at blive bedre til at holde afstand og så sig til din veninde at vi skal prøve at holde mere afstand og om din veninde ikke også kan lade vær med at gå for tæt på evt. få dine forældre til at sige det til din venindes forældre

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat