Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er der andre der har det sådan?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige 12 år du skal ikke være bekymret med det at du ikke kan sige at jeg elsker jeg til dine forældre det skal nok komme og ja nogen gane tro jeg også at min far tro at jeg bedre kan lig min mor fordi jeg er mere sammen med min mor men det betyder jo ikke at du ikke vil være sammen med din far.

håber du kunne bruge mit svar kh anonym pige 12 år

ps jeg tro at mange har en far som snorker. 3>

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej søde. Det er meget typisk at man har svært ved at udtrykke hvordan man egentlig har det med hinanden. Jeg har også selv gerne ville udtrykke hvor meget jeg egentlig holder af et andet menneske, men nogen gange er det svært at fortælle sandheden. Selvom du ikke udtrykker direkte over for dine forældre at du elsker dem, kan jeg stadig fornemme at det er det du gør. Det lyder som om du elsker dine forældre.
Man behøver ikke altid udtrykke kærlighed verbalt, da kærlighed ikke bare er et ord, men en følelse der kan mærkes på flere måder, både gennem savn og lykke.
Der er fem typer kærlighedssprog:
– kvalitetstid
– Gaver
– fysisk berøring
– hjælpsomhed
– verbalt udtryk
De fem ovenstående kærlighedssprog de måder man udtrykker kærlighed på. Dit kærlighedssprog er således ikke verbalt udtryk, men måske en af de fire andre? Du kunne eventuelt prøve at kramme dine forældre eller bruge mere tid sammen med dem og dermed vil de måske stadig kunne forstå at du elsker dem.

  • Anonym, 18 år

Hej pige på tolv😉
Jeg forstår det virkelig godt fordi jeg gør næsten det samme. Jeg siger aldrig jeg elsker dig til min mor eller far og har heller ikke et kode sprog med nogen af dem. Det jeg plejer at gøre er at “det ved jeg godt” med et smil på læben og så ved de at jeg også elsker dem

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat