Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

venner/ensom

hej jeg er en pige på 12 år

og mangler venner

jeg er mega signert og mangler venner

jeg vil gerne være sammen med nogen

men jeg har trukket mig ind til mig selv

 

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Halløj

Jeg har lige skiftet skole så jeg forstå dig 100%. Jeg synes også det var virkelig svært at snakke med de andre.
Men det hjalp at prøve at snakke med dem i pauserne eller i gruppeopgaver.

Mit tip er at du kan prøve at gå over til dem og spørger om du må sidde med dem. Det kan godt være meget grænseoverskridende.
Når du sidder sammen med dem, kan du prøve at spørge ind til deres fritidsinteresser og se om i har noget tilfælles. Hvis i så har noget tilfælles så kan i snakke om det. Det hjælper at finde nogen man har noget tilfælles med. For så er der et emne i begge kender til og så er det nemmere at snakke sammen.
Et andet tip er at du bare skal være dig selv, og så er der nok nogen der indser at du kan være en virkelig god ven.

Håber det hjalp lidt,
hilsen mig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat