Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej skat. Jeg kender godt følelsen af at være ældre end alle de andre. Jeg er lige fyldt 15 og jeg skal starte i 8 klasse. Jeg har altid været den ældste alle de steder jeg er, Skole, fritidsaktiviteter, vennegrupper osv. Men jeg har lært at det faktisk ikke gør så meget, at man er nogle år ældre end de andre. Men hvis du ikke har lyst til at være ældre end alle de andre kan du prøve at starte til nogle fritidsaktiviteter med folk der er på din alder eller ældre. Og til dit spørgsmål om der er nogle som vil have en yngre veninde så er jeg 100% sikker på at der er massere folk som gerne vil have dig som veninde selvom at de er ældre.

Undksyld at mit svar blev lidt langt, men jeg håber at du kan bruge det til noget<3
Mvh N

  • N, 15 år

Hej
Nu er det nok lidt noget andet men da jeg var mindre var min bedste veninde en der var et år ældre end mig. Jeg er sikker på at folk der er ældre end dig gerne vil være veninde med dig.

  • Pige, Pige, 11 år

Jeg har det selv sådan nogle gange men jeg har lært at acceptere det. Der er sikkert en masse folk ældre end dig som ville elske at være din ven. Desuden hvis du ikke finder nogen så skal der jo være nogen som kan være “storesøsteren”😉

  • N0

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat