Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom på fødselsdag

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tillykke med fødselsdagen

  • Anonym, Dreng, 12 år

Tusind gange tillykke med fødseldagen!!

Det lyder ikke særlig rart og kan godt forstå du er blevet skuffet. Dine venner har sikkert også lidt ondt i maven over at have glemt din fødselsdag. Har selv svært ved at huske ting som datoer da jeg har ADD. Så jeg kender godt følelsen af at glemme noget der betyder noget for andre. Du behøver ikke ignorere dine følelser. Det er godt at føle dine følelser godt igennem så man kan lære at håndtere dem i fremtiden. Så græd hvis du har brug for det.

Samtidig er det også vigtigt at komme videre og ikke hænge fast i følelser du ikke har brug for længere. Livet bliver virkelig besværligt hvis man hænger fast i dårlige dage. Dine følelser og tanker er helt normale og okay. Men husk også for din egen skyld at tilgive og kommer videre. Der kommer massere af fødselsdage i fremtiden og gode dage.

tillykke igen <3

  • anonym, Pige, 15 år

Tillykke med fødselsdagen!
Husk at du er elsket, og ikke glemt. Nogle folk tænker kun på sig selv og glemmer de vigtige ting som fx fødselsdage. Det er fkn nederen, og jeg forstår dig. I så nogle øjeblikke kan det føles som om man er ligegyldig. Men du skal ikke lade dig påvirke af det. For dem er det bare en helt normal dag, og det gør at de kan glemme at for dig er det en vigtig dag. Jeg giver dig et kæmpe kram lige nu og husk på at det bliver bedre, selvom du måske føler dig ensom lige nu❤️

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat