Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

VENNER

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej M. Jeg kan godt forstå din situation. Sådan har jeg også selv haft det, har du prøvet at få hjælp? eller kontaktet en voksen eller lære fra din skole. Hvis ikke du har kan du måske prøve det ikke for jeg tænker det bare lige ville hjælpe men det er godt at få sagt tingene så det kan komme ud af kroppen. Ellers kan man jo blive helt ensom. Jeg vil rigtig gerne give dig nogle råd som måske kunne hjælpe

1.Du kan prøve måske at begynde at gå til noget f.x.l Noget sport hvor du er sammen med andre fysisk

2. Du kan prøve at spørge ind til folk jeg ved godt det er svært og du føler jeg måske ikke forstår dig men jeg vil prøve mit bedste. Jeg kender jo ikke dig men du virker som en rigtig flink fyr. Og jeg kan da ikke forstå hvis ingen vil være din ven. Du kan jo prøve at åbne mere op jeg kander dig jo ikke så jeg ved ikke om du er åben eller ej.

3. Det har også hjulpet rigtig mange at starte på efterskole

håber du kunne bruge lidt af det.

  • pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat