Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

vufvuf

jeg vil rigtig rigtig gerne

have en hund

men jeg må ikke:((((((((…..

14 år
Svar fra andre

Børn

hvis du ikke må, må du ikke. (:

men du kan købe en når du bliver 18.

  • Anonym, Pige, 16 år

Køb en plastik hun di Fætter BR. Den kan både tale og gå. Jeg ved godt det ikke er det samme, men bare som en midlertidig løsning.

  • HA, Pige, 12 år

Det kan jeg virkelig godt forstå, hvis det føles svært. Måske kan du snakke med dine forældre om hvad der skal til for at I kan få en hund? Jeg har også hørt om nogen der har lavet en powerpoint med argumnter for hvorfor de skal have en hund. Det kan du også gøre, hvis du har lyst. Håber det kunne hjælpe!

Hvis de stadig ikke synes det er en god ide, kan du måske tænke på, om du kender nogen der har en hund. Så kan du høre den person om du må komme på besøg. Eller låne den for en dag. Hvad tænker du om den mulighed? Jeg ved godt at det ikke kan løse dit problem. Men måske kan det foreberede dig lidt på den dag, hvor du selv kan købe en hund.

  • Anna, Pige, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat