Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom men alligevel ikke?!?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder ret forvirrende, og jeg kan godt forstå at du synes at det er svært. Der er nogen ting jeg ville gøre hvis jeg var dig.
1) prøve at spørge dem om de vil lave noget efter skole, bare noget helt stille og roligt. Fx. Se film eller bage noget kage eller noget
2) prøv at fortæl dem at du ville synes det ville være fedt hvis de svarede dig oftere.
2) hvis du gerne vil møde nye personer kan du prøve at starte til en sport eller starte i en klub eller tage til forskellige events eller noget

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke alle folk, der er så aktive på Messenger, så det kan bare være, du ik åbner det så tit. Nogle folk er bare ikke så meget for at ses i fritiden, så måske skal du prøve at få nogle flere venner, som måske gerne vil.

  • Anonym

Jeg deler dine bekymringer. Jeg har også gode venner i skolen, men bor længere væk end dem. Så jeg ses heller ikke så meget med dem efter skole.
Og det er jo forfærdeligt at adde folk (synes jeg) fordi de træk har jeg bare ikke og det er pisse svært at starte venskaber over internettet nogen gange.

Men ærlig talt tror jeg vi to overreagerer nok. Venskaber er individuelle. Og hvis “alle de andre” er sammen efter skole men i ikke er, så er det nok bare jeres venskab der er sådan. Mennn når det er sagt, ville jeg, hvis det er normaliseret i jeres venskab. Sige sådan sarkastisk: “hvorfor svarer i egentlig aldrig efter skole, er i født asociale eller hvad?” eller noget.

Jeg ved ikke om det hjælper med noget. Men så en anden skrev prøv events, fritidsklub og det er et stort + med venskaber.

Du skal bare vide andre har lignende venskaber/tanker om ensomhed. Du er ikke alene. <3

De bedste hilsner.

  • Ens ensomhed, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat