Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal tale om det med en lærer eller forældre.

  • Anonym

Det må du virkeligt ikke sidde med alene, kæreste sorger kan virkeligt være slæmme men at ens veninde flytter væk gør det ikke bedre.
Jeg synes at du skal snakke med din veninde over telefonenen og så synes jeg at du skal starte til forskellige fritidsaktiviteter for at få et større socialt netværk

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej pige på 14 år.

Nøj hvor er det godt, at du skriver! For du skal slet ikke side alene med det!

Først slår din kæreste op, det er slemt nok, jeg vil meget gerne have du snakker med nogen om det, for det virker til det påvirker dig ret mmeget. Det er helt normalt at være ked af det! Det er ikke noget man skal skamme sig over.

Det gør mig ondt, at hører din veninde er flyttet fem timer væk. Det er ret langt, jeg forstår godt du må have det meget svært. Jeg syntes det vil være det bedste, at snakke med hende så meget som muligt, og vær ærlig og fortæl hende hvordan du har det, og hvor meget du savner hende. Sommetider er det faktisk rart at vide nogen savner en, jeg er også sikker på, at hun savner dig rigtig meget.

Jeg kan godt forstå du føler dig lidt ensom, det skal du vide er helt normalt! Især nu hvor du har slået op med din kæreste, og din veninde lige er flyttet.

Jeg håber virkelig du får snakket med en voksen om det.

Håber mit svar hjælper.
De bedste hilsner
Pige 15 år.

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat