Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ingen venner

jeg har ingen venner

har i nogen råd til hvordan man får venner

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Giv komplimenter og bare vær glad og positiv hele tiden skab dig lidt over timer/ lærere men overdriv ikke for meget grin en masse og behandl folk ordentligt.❤️Men HUSK og have dig selv med i det og du skal ikke gøre noget du ikke vil❤️ og du skal stadig være dig selv ellers bliver det svært i længden❤️ håber det hjalp og tror også det er derfor folk kan lide mig men er ikke sikker❤️

  • ❤️❓❤️, Pige, 13 år

Du skal bare være dig selv ❤️❤️❤️
Bare snak med folk 😃
Hvis du altid er positiv for du snart nogen venner 🫱🏻‍🫲🏼
Ellers skulle du moske sige det til din lære 😇

  • Pige, 11 år

Hej søde pige på 11❤️ Jeg kender godt til følelsen og kan godt forstå at du gerne vil have venner. Nogen gange hjælper det at finde sammen med folk fra andre klasser. Jeg har personligt selv ikke nogen venner i min egen klasse, men jeg har venner fra andre klasser. Jeg føler jeg passer bedre sammen med dem fra andre klasser, og måske vil du også gøre det❤️ Jeg håber du får det bedre❤️

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat