Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner og ensomhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14

Jeg er selv 14 og går på efterskole i 8, jeg startede midt inde i året altså 26 nov. Det var også skide svært at få venner men jeg har fundet ud af noget, også selv om det lyder underligt så skal man bare snakke med folk som om man altid har snakket med dem. Ved godt jeg får det til at lyde nemmere end det faktisk er men jeg syntes du skal prøve det også skal du huske at du også skal være åben når de prøver at få kontakt til dig

Jeg lover dig det nok skal gå kærlige hilsner -efterskolepigen

  • Efterskolepigen, Pige, 14 år

Du skal bare være dig selv, og hvis du ser at dem fra din klasse står i en gruppe og snakker, skal du bare gå derhen og prøve at komme en i samtalen. Ved godt det lyder svært men du må gøre dit bedste <3

  • KK, 16 år

Har det på præcis samme måde! Du kan evt starte til nogen fritidsaktiviteter, der kan man tit møde nogle nye mennesker ellers bare prøv at være åben og glad det hjælper tit. Det vigtigste er bare at du er dig selv! Så må folk tage dig som du er.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat