Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner og d’ers kærster kysser

Hej mine venner

og d’ers kærster kysser

og snaver Hele tiden

men jeg har ikke nogen kærste

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

fordi det gør mig ked af det og sur

HJÆLP

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år
Jeg en smule ældre end dig (17 år) jeg har godt nok kysset med en dreng, men ud af min venneflok på 7 har 5 af dem kærester, og som kærester nu gør er det jo meget sammen, kysser og laver også andre ting sammen, ting som jeg ikke har gjort med en dreng som fx at have sex. Det er helt klart noget jeg også går og tænker over, det her med at det er min alder at mange har sex for første gang, ligesom dig hvor mange jo i din alder fx har sit første kys og snav. Det kan uden tvivl godt gå mig meget på, og jeg godt hvordan man kan blive nærmest helt sur over det. Men på den anden side er det også mega dumt at gøre bare for at gøre. Hvis man skal kysse/snave med en måske for først gang, så skal det også være en man stoler på, og man har lyst til at gøre det med, og ikke en man bare gør det med fordi man kan. Jeg håber det giver mening. Så mit råd er at tage det helt roligt, alting kommer til sin tid, og har veninder der næsten først lige har haft deres første kys her i min alder. Så alting kommer når det skal, det lover jeg dig
Kæmpe kram herfra <3

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej søde.
Jeg er lidt yngre end dig (13år).
Jeg ved godt hvordan det kan være men prøv at tale med dine forældre eller dine venner, hvis det ikke er noget du vil så prøv at få nogle nye venner, jeg ved godt at det ikke er nemt men prøv.

  • AC, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat