Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

venner i skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

min ven har haft lidt det samme problem,det du kunne gøre er du kunne invitere dem med hjem og i kunne snakke,i kunne følges til den sport i går til,i kunne også i skolen snakke lidt i frikvarterende,og ellers snak med din lære om at i kunne lave nogle lege i frikvaterende eller nogle grupper i kunne lege i

  • stella, Pige, 11 år

Hey! Er os en 12 årig pige og har gået igennem meget. Men det jeg har lært er at lad vær med at kæmp for nogen der ik kæmper for dig. Dine venner kan hurtige blive trætte af en hvis man virker meget intens og prøver rigtigt meget. Mit råd er at du bare skal være sød og flink for alle dine venner. Du skal passe på med at være for meget, så bare slap helt af. Så skal det nok gå.

  • Pige 12 år, Pige, 12 år

hej smukke…

jeg syns du skal begynde at gå hen til dem du går i klasse med og bare vær dig selv smil og ikke være nigativ måske hvis det snakker om lektier så kom ind med noget fx. “lektierne var svære hvad syns i?” noget i den stil men pas på ikke at snakke for meget. Ønsker dig alt det bedste<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat