Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner, hvordan?

Hej,

Jeg har det svært med venner,

har aldrig rigtig haft venner,

og aldrig kunnet stole på nogen.

Meen jeg føler virkelig jeg har brug for rigtige venner.

Har det svært socialt.

Hvad kan jeg gøre?

Hilsen 14 årig dreng.

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Prøv og gå hen til dem du synes der ser søde ud men hvis du har det svært, er den nok også lidt svært😉

  • Anonym

Hejsa!
Jeg kender problemet. Har aldrig haft venner jeg kunne stole på. Prøv måske at start til sport du kan lide, på denne måde bliver du tæt med folk, fritidsaktiviteter er sjove og man møder nye folk! Det svært at være sociale, men hver gang du gøre det bliver du bare bedre til det. jeg forstår det svært, har selv været igennem det – men jeg ved at du kan klare!
Håber du finder folk du kan virkeligt stole på.
Mvh J

  • J, 17 år

Hej
Husk venner kan man altid få
Vær åben tag med dem ud hvis de spørger dig eller du kunne spørge dem om de vil med i byen.
Du kan evt starte til en sport.
Tro på det

  • Y., Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat