Gratis

anonymt

24/7

Brev

Venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,
Mit råd til dig ville ligesom Teo være at give det et skud med drengene fra din fritidsaktivitet, fordi hvis ikke du prøver med dem, så finder du ikke ud af hvad resultatet ville have været. Når du i øvrigt også siger at i er gode venner, så har i det vel godt sammen, og så er det jo bare om at skrive dem en besked.
Bh Alfred

  • Alfred, Dreng, 17 år

Hej
Jeg syndes ikke at skifte skole skal være en en løsning man tager med det samme men en løsning man bruger som absolut sidste ud vej
Men jeg kan godt følge dig det kan jeg men af mine egne erfaringer skal du bare spøger dem ellers får du ikke noget ud af det og vis de siger nej så skide være med dem……. Det er deres tab.

  • Fjums, Pige, 14 år

Hey, har selv haft de på samme måde som dig. Jeg valgte at skifte skole. Du kan også spørge om der er nogle der vil med ud F.eks. At spille bold efter træning og måske siger nogle ja. Det kunne være de havde det på samme måde som dig.

  • Jar, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat