Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,
Mit råd til dig ville ligesom Teo være at give det et skud med drengene fra din fritidsaktivitet, fordi hvis ikke du prøver med dem, så finder du ikke ud af hvad resultatet ville have været. Når du i øvrigt også siger at i er gode venner, så har i det vel godt sammen, og så er det jo bare om at skrive dem en besked.
Bh Alfred

  • Alfred, Dreng, 17 år

Hej
Jeg syndes ikke at skifte skole skal være en en løsning man tager med det samme men en løsning man bruger som absolut sidste ud vej
Men jeg kan godt følge dig det kan jeg men af mine egne erfaringer skal du bare spøger dem ellers får du ikke noget ud af det og vis de siger nej så skide være med dem……. Det er deres tab.

  • Fjums, Pige, 14 år

Hey, har selv haft de på samme måde som dig. Jeg valgte at skifte skole. Du kan også spørge om der er nogle der vil med ud F.eks. At spille bold efter træning og måske siger nogle ja. Det kunne være de havde det på samme måde som dig.

  • Jar, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat