Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

venner

hej

alle mine venner ignorere mig

hver gang jeg taler med dem

og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

selv min bedste ven

vil hellere sidde og tale med piger online

end at snakke med mig

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Sig det til dem. Og hvis de ikke svare dg så er de ikke dine rigtige venner. Det er jeg ked at sige men det er altså rigtigt.

  • pige🥰, Pige, 13 år

Hej dreng på 14.
Jeg synes at du skal (selvom det føles akavet) sige til dem næste gang de ignorere dig “hey drenge, jeg har følt mig meget udenfor vennegruppen her på det seneste, kan i ikke prøve at inkludere mig lidt mere?” Hvis de stadig ignorere dig til den tid, jamen så prøv da at hænge lidt ud med pigerne. De er måske meget interesseret i dig? Who knows! Give it a try😇

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hejj:)
Prøv at tal med dem, om hvorfor de ignorer og ikke snakker til dig.
Til hvad jeg kan høre lyder de ikke som særlige gode venner.
Måske kan du også prøve at få snakket med nogle nye mennesker?

  • -L, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat