Brev

Venner?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Spørgsmål er der en grund til at de ikke gider dig
Ellers så prøv at blive bedre venner med begge grupper eller snak mere med dem og hvis den anden gruppe ikke gider så prøv at gå over til den anden gruppe.
Jeg ved ik om det hjalp men håber at det hjalp lidt

  • Dreng, Dreng, 14 år

Det svært at sige når man ikke kender dig :/, men for min erfaring er 9.klasse et hårdt år hvor at mange mennesker prøver at finde sig selv, som kan gøre at de lidt glemmer andre omkring dem. Det gør at mange er lidt egoistiske i den alder. Jeg havde det meget på samme måde som dig da jeg gik i folkeskole.

Mit svar ville være at hvis der er nogen du passer godt ind med kan du helt klart prøve at lave et bedre venskab med dem, Fx invitere dem i biografen. Men hvis folk er idioter mod dig så ville jeg selv sige at de ikke er værd at være venner med.

Efter du er gået ud er der VILDT mange muligheder for at få nye venner for livet. I min egen erfaring tog jeg et år på efterskole som var det fedeste år af mit liv. Jeg havde aldrig prøver før at alle folk var så åbene mod nye venskaber. Nu er jeg så nået til at jeg går i 2.G på gymnasium, hvor at jeg selv føler mig “fint populær.

  • Bast, Dreng, 18 år

Lad tiden komme an, jeg er sikker på at nogen gider at være venner med dig, fordi du virker som en ganske sød person.

  • Muffin, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Gode råd om Venskaber

Gode råd om at sige fra overfor en ven

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat