Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vennegruppen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 13 år.
Jeg har gennem hele mit liv haft det på samme måde som du har lige nu. Det bedste du kan gøre er at sige det til dine forældre, så de kan gøre noget ved det. Første gang jeg sagde det til mine forældre prøvede de at tage en snak med lærerne om hvordan de kunne gøre det bedre. Da det ikke blev bedre prøvede de at snakke med rektor for at få mig over i en ny klasse. Det virkede, og nu har jeg det godt. Det du ikke må gøre er at trække dig ind i dig selv. Lov mig det. Det er for dit eget bedste.
Held og lykke fra en pige på 14 år.

  • Anonym, Pige, 14 år

Tak for dit råd men jeg går på en så lille skole at vi kun har en klasse Per klassetrin
😕

  • Anonym, 13 år

For mig at se virker det som om du har gjort rigtig meget for at være venner med dem. Hvis du ikke allerede har gjort det kunne du prøve bare at sætte dig ned sammen med dem, bare at være der, hvis de giver dig negativ opmærksom kan du forsøge dig med humor, altså at lave lidt sjov med det som fx. “hvad fanden laver du her?”, “det ved jeg ærlig talt ikke troede det var…..” eller “jeg ved det jeg, jeg ved det menneskeheden er et mysterium, men nu er vi her.”

Håber det kunne hjælpe dig.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat