Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke hvad jeg skal gøre

Hej alle sammen jeg er en dreng på 14 år

jeg går på en fin skole

men hader alle i min klasse efter jeg er begyndt at tage til fester og drikke

og sådan er det bare som om de ikke kan lide mig mere

der er flere gange hvor de bare mødes

men bliver aldrig inviteret

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Nu er det selvfølgelig forskelligt og helt op til en selv og dine forældre om hvornår du skal drikke, men føler personligt at 14 er en meget tidlig alder at starte i. Måske du skulle vente bare lidt endnu, du skal ihvertfald nok nå og indhente det.

Mit bedste råd vil være at vente lidt endnu med druk og fester og så være lidt mere nærværende overfor dine klassekammerater. Få dem til at indse du ikke er den person som de tror du er. Mange gange bliver man ikke inviteret fordi andre tror du ikke gider at med eller ikke er interesseret i at være en del af gruppen/fællesskabet.

Vh,
09

  • 09, Dreng, 17 år

Det lyder til at du er meget fremme i skoene. Hvis du vil blive ved med det er det helt fint, så skal du måske bare finde nogle venner uden for skolen måske

Håber det kunne hjælpe

  • Jeghjælperhvorjegkan🙂, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat