Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler det som om at alle hader mig

Hej børne telefonen

jeg har en følese af at alle hader mig

og alle bare er i mod mig

jeg hved ikke hvilken kategori det her høre under

så jeg vælger bare en random

som jeg synes det passer

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

jeg kender det godt. det sker stadig ret tit for mig. men jeg har heldigvis fået nogle gode vender der hjælper mig. jeg siger ikke at det er let at finde så gode vender. men jeg synes at du skal prøve vis du ikke har prøvet. fx en af mine nye vener har en gang hadet mig og taget kvælertag på mig. men nu er vi virkelig gode venner. håber du får det bedre

  • pige, Pige, 12 år

Sådan har jeg det virkelig også, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

  • Anonym

Hej for det føreste skal du vide DU ER IKKE ALENE jeg tror at alle har følelsen nogle gange jeg kan helt klart relater. Men bliv ved med at husk dig selv på det og sig til dig selv at du er mega sej. Fokuser på de positive ting og husk på hvem du er. Jeg lover dig at det bliver bedre men sådan har jeg det også for tiden. Men bliv ved med at snakke til folk invitere dem hjem og det skader heller aldrig med nye venner❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat