Brev

Udenfor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12!
Jeg er rigtig ked af at høre! Men hvis det gør det bare lidt bedre, så prøvede jeg precist det samme lige omkring din alder.
Det jeg gjorder var meget svært, men det gjorde mig glad og alt var godt igen.
Jeg valgte at stå foran dem (du kan også skrive en besked) hvor jeg fortalte dem, at jeg faktisk følte mig lidt glemt.
Hvis der ikke sker noget, og du stadig føler at du bliver holdt udenfor.
Find nogen du altid har ville kende bedre, eller blive venner med.
Begynd at åben mere op og tal med flere, du behøver ikke kun at holde dig til en gruppe mennesker, men du kan have sådan en “safe” gruppe/person, som du kan være sammen med!
Men det der hjalp mig mest var at fokusere mere på mig selv, jeg ved at det måske lyder dumt, men det hjalp mig med at se mig selv og udtrykke mig selv mere, så andre begyndte at se mig!
Håber det hjælper
-Pige på 14

  • Anonym, Pige, 14 år

Altså jeg har prøvet det og nu har jeg ikke rigtig nogen venner eller veninder, men jeg har det faktisk fint med det, men mit råd er bare at snakke med dem og fortælle, hvor udenfor du føler dig og, hvis de ikke forstår det er de nok bare ikke rigtige venner, men held og Lykke herfra 😜

  • D, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat