Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

U

Ingen venner hjælp

pige 12 snart 13

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Nu ved jeg ikke om du går til en fritidssport i forvejen, men hvis ikke så kan det måske være en idé? Ellers kan du måske undersøge om der ligger en klub eller lignende i nærheden af der hvor du bor?
Held og Lykke!

  • Pippi, Pige, 13 år

Hej hej!
Jeg har altid haft samme problem, jeg var ikke særlig sød i de små klasser, så nu har alle fordomme og rygter om mig alle steder jeg kommer selvom at det er 6-7 år siden. det er svært at få venner, men det jeg gjorde var at bevise at jeg ikke længere var sådan, jeg ved ikke hvad dit tilfælde er eller om der overhoved er nogen grund.
Men bare bliv ved med at prøve, vis nogle sider af dig selv som kan gøre godt for dig.

Held og lykke søde er sikker på du er pisse sej og smukk!!!

  • Sille, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat