Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne være en dreng men stadig være pige

Hej alle

jeg er en pige men jeg har det ikke så godt med piger

og kan ikke rigtig relatere til dem

dont get me wrong jeg elsker og ligge makeup og gøre “pige” ting

men jeg føler mig mere som en dreng mentalt

jeg er ikke trans

men jeg ved ikke hvad det her hedder

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

jeg har det også bedre i drenges forhold… du kan sagtens være venner med drenge selvom du er en pige. jeg spiller tit fodbold og andre ting med drenge.

håber det hjalp

  • lover_girl :), 15 år

Jeg er en pige og hænger for det meste ud med boys og bold vi elsker at spille fodbold er stadig pige dont g’et me wrong men piger er drama Queens. Jeg elsker at lægge makeup og alt det der det du skal gøre er at du kan jo være mest sammen med drenge det hjalp mig mvh mig

  • T., Pige, 12 år

Hejjj forstår virkeligt din struggle det lyder også kompliceret, min bedste veninde har haft præcis det samme problem og identificere sig nu som genderfluid, det vil sige at hun er okay med at blive kaldt for alle køn. Jeg kalder hende oftest for hende fordi det er min refleks men andre hendtyder til hende som ham og på den måde kan hun være lidt hvad der passer dem hun er omkring eller det køn hun føler sig komfortabel som

  • S., Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat