Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tanker når jeg skal sove

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej er ked af at høre du har det sådan, men så du nemmere kan falde i søvn uden at tænke på ting, kan du sætte regnlyde på. Men i skolen synes jeg bare at du skal tænke: “jeg har ikke noget at miste, og så tale med en person alligevel”. Måske bare sige “flot halskæde/trøje” til en pige fra klassen! Til uddannelsen, er jeg også selv i tvivl hvad jeg vil, og det er mange andre også. Synes du skal lave en brainstorm med alle ideer til jobs, så du føler du har noget at holde dig til, og så plus og minus ved hvert job, måske kan det hjælpe! Kh. Mig! <3

  • Nanna, Pige, 14 år

problemet er at jeg ikke bare kan gå hen og sige “flot halskæde/trøje” til andre da jeg ikke føler jeg hører til på den skole

  • anonym, Pige, 14 år

Køb en dagbog, som du kan skrive i når du har for mange tanker i hovedet. Og det er aldrig for sent, så lad vær med at stresse over uddannelser. Du kan blive hvad du vil, hvis du virkeligt ønsker det☺️

  • E, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat