Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sommerdepression??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har også selv det problem, og jeg prøver at være udadvendt og være sammen med folk, men det lykkes ikke særlig tit. Jeg tænker at du kan prøve det samme, men jeg skriver bare herind, for at du ved, du ikke er alene.

  • Anonym

hejj

mine tips ville nok være prøv at lave aftaler med dine venner, og få dine venner til at invitere deres venner, på den måde kan du ligesom være sammen med dine allerede venner, og dine venners venner! så det bliver en stor vennekreds, på den måde ville det være meget nemmere at få nye venner på. (håber det giver mening!)🤗

  • :D, Pige, 15 år

Hey, forstår godt hvordan det føles.
Det kan føles meget kedeligt og ikke mindst forfærdeligt at føle sig alene, og det tror jeg mange har prøvet.

Har du snakket med din venner om det, hvis du har en gruppechat kan du komme med et “nogen der vil lave noget idag” evt.

Det kan være skræmmende at tage ”chancen” men husk, at du aldrig er alene i det her, og dine veninder kam have det præcist samme.

Altid kan du spørge andre personer du ikke kender så godt, men gerne vil kende bedre om i skal lave noget.

Vh, s

  • S, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat