Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Spiseforstyrrelse ødelægger venskaber

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey søde:)

Det er jo ikke noget du kan gøre for og jeg forstår godt at du vil tilbage til dit gamle liv og det, Men helt ærligt synes jeg bare du er så super sej at du bare tager det på skuldrene på den måde.
Jeg tror lidt du tænker for meget på vennerne og veninderne og nogle gange glemmer du lidt dig selv🙁og jeg synes det er helt okay at du tænker på dem du holder af og dem du har fælder for, Men du skal udfylde dine behov selvom du også tænker på andre og det er kun sødt af dig, Men husk nu også du ikke bare er et kamera der filmer venner og veninder liv du har også selv et og det er rigtigt livet skal leves, Men husk nu dig selv😌

-Du er sikkert en smuk sød og dejlig pige på 15 år og du er super sej at du bare tager det sådan😊

-Så bare husk dig selv👍og husk det ikke er noget du selv kan gøre for.

  • Pigen der prøver at hjælpe, Pige, 11 år

Hej😁

Det er mega synd for dig du kunne fortælle dine venner / veninder om det

Kh Leonora

  • Leonora, Pige, 10 år

Hej😁

Du kunne sige det til dine veninder og tage en advorlig snak med dem det gjorde jeg i hvert fald da jeg hadve været rigtig meget syg i 3 måneder og hadve det rigtig dårligt efter

  • Caroline, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat