Brev

Spiseforstyrrelse ødelægger venskaber

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey søde:)

Det er jo ikke noget du kan gøre for og jeg forstår godt at du vil tilbage til dit gamle liv og det, Men helt ærligt synes jeg bare du er så super sej at du bare tager det på skuldrene på den måde.
Jeg tror lidt du tænker for meget på vennerne og veninderne og nogle gange glemmer du lidt dig selv🙁og jeg synes det er helt okay at du tænker på dem du holder af og dem du har fælder for, Men du skal udfylde dine behov selvom du også tænker på andre og det er kun sødt af dig, Men husk nu også du ikke bare er et kamera der filmer venner og veninder liv du har også selv et og det er rigtigt livet skal leves, Men husk nu dig selv😌

-Du er sikkert en smuk sød og dejlig pige på 15 år og du er super sej at du bare tager det sådan😊

-Så bare husk dig selv👍og husk det ikke er noget du selv kan gøre for.

  • Pigen der prøver at hjælpe, Pige, 11 år

Hej😁

Det er mega synd for dig du kunne fortælle dine venner / veninder om det

Kh Leonora

  • Leonora, Pige, 10 år

Hej😁

Du kunne sige det til dine veninder og tage en advorlig snak med dem det gjorde jeg i hvert fald da jeg hadve været rigtig meget syg i 3 måneder og hadve det rigtig dårligt efter

  • Caroline, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om hvordan du kommer ud af ensomhed

Føler du dig ensom eller udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste, der er nemlig mange unge, der oplever ensomhed. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget, er det vigtigt, at der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at være ensom og omvendt kan man godt have mange venner og stadig føle sig ensom.

Hvis du er ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret med til fester? Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker min billeder på Instagram? Hvorfor snapper dem fra klassen aldrig til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor er jeg ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Heldigvis er der mange ting, du kan gøre. Her kan du få forskellige gode råd til, hvordan du kommer ud af ensomhed og få tips til, hvordan du kan få venner. Du kan også læse andre børns breve og se hvilke svar, de har fået fra BørneTelefonen.

Ensomhed Andre der hjælper

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere

Ventilen

Er du ensom og har brug for at mødes med andre børn og unge i samme situation?

Læs mere