Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skole skift

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at fortælle hvordan du har det og hvad pigerne i din klasse har gjordt.

Hvis det ikke virker kan du prøve at snakke med nogle piger fra din parrel klasse hvis i har såden en. Du kan også prøve at snakke med nogle af drengene fra din klasse. Jeg har også flest drengevenner og dem har jeg det helt fint med.

  • ❤️, Pige, 13 år

Hejsa.
Først og fremmest synes jeg ikke det er okay af dine forældre at sige nej, du burde måske sige det til den en af gangen f.eks. start med din mor eller far. Det kan være hun/han kan relatere til det, på en eller anden måde. Det er ikke okay af dem at lægge problemet væk, specielt fordi du ikke har det godt i din klasse. Og jeg synes faktisk det er lidt sjovt, fordi da jeg var på din alder var min mor næsten efter mig med at fortælle hende hvis jeg havde det dårligt i min klasse (hvilket jeg havde, helt til halvdelen af 8. klasse), hvilket jo bare gør det dobbelt så vigtigt at du skifter nu, før du ender ud i det samme som jeg gjorde (Det var ikke sjovt.)

Men hvis det ikke hjælper så tal med din lærer. Det er dem der er i klassen og det er pisse vigtigt at de tager af dine problemer i klassen hvis din forældre ikke kan. Prøv ellers også at være sammen med pigerne fra de andre klasser på din årgang.

Men skift. Det er så vigtigt at du har det godt, både mens du er i skole og ude for skolen. Håber jeg kunne hjælpe??
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Hej pige 10 år.
Jeg har ikke prøvet at blive vendt ryggen mange gange. De gange jeg er blevet vendt ryggen har jeg været MEGA ked af det. Jeg synes at du skulle tale med din mor og eller far alvorligt. Ellers kunne du sige det til en skole hjem samtale. Hvis du ikke vil det så sig det til én du virkelig stoler på. Ellers sig til X hvordan du virkelig har det.
PS.. Der var næsten ingen stavefejl.

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat