Brev

Skal sælge mit hamster

Hej jeg er 12 år og jeg skal sælge mit hamster fordi min mor ikke kan tåle ham og jeg kan ikke have ham hos min far

hvis jeg sælger ham bliver jeg helt ensom.

Hvad skal jeg gøre:(

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg ville helt klart foreslå IKKE at aflive den. Prøv og se om en af dine bedste venner eller veninder kunne tænke sig ham. Eller måske en bedsteforældre, kusine eller onkel? Så kan du blive ved med at besøge ham og i ville stadig kunne se hinanden.

Håber det hjælper❤️❤️

  • Everligh, Pige, 16 år

Hej:)
Jeg kan godt forstå at at det er hårdt at sige farvel til en man godt kan lide, men vis du nu gav dit hamster til en af din gode veninder eller familie og så kan du besøge den lige så meget du vil og tror mig du har sikket mange gode venner eller familie son kan støtte dig så du ikke bliver ensom.:)

Håber det kan hjælpe.

  • pige på 12, Pige, 12 år

Det er hårdt og urædtfærdigt og jeg kan forstille mig at du har prøvet at snakke med din mor og far om det og hvis ingen af de ansådre råd virker så må du måske bare se sandheden i øjnene og tænke på ham en gang i mellem og så kan du mindes ham
( jeg mistede min undulat her i går det er enormt hårdt at skulle dige for vel til fuglen men han der død nu og jeg kan ikke bare vække ham så prøv at være glad for at han ikke skal dø

  • Viola, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere
Chat
Chat