Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal sælge mit hamster

Hej jeg er 12 år og jeg skal sælge mit hamster fordi min mor ikke kan tåle ham og jeg kan ikke have ham hos min far

hvis jeg sælger ham bliver jeg helt ensom.

Hvad skal jeg gøre:(

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg ville helt klart foreslå IKKE at aflive den. Prøv og se om en af dine bedste venner eller veninder kunne tænke sig ham. Eller måske en bedsteforældre, kusine eller onkel? Så kan du blive ved med at besøge ham og i ville stadig kunne se hinanden.

Håber det hjælper❤️❤️

  • Everligh, Pige, 16 år

Hej:)
Jeg kan godt forstå at at det er hårdt at sige farvel til en man godt kan lide, men vis du nu gav dit hamster til en af din gode veninder eller familie og så kan du besøge den lige så meget du vil og tror mig du har sikket mange gode venner eller familie son kan støtte dig så du ikke bliver ensom.:)

Håber det kan hjælpe.

  • pige på 12, Pige, 12 år

Det er hårdt og urædtfærdigt og jeg kan forstille mig at du har prøvet at snakke med din mor og far om det og hvis ingen af de ansådre råd virker så må du måske bare se sandheden i øjnene og tænke på ham en gang i mellem og så kan du mindes ham
( jeg mistede min undulat her i går det er enormt hårdt at skulle dige for vel til fuglen men han der død nu og jeg kan ikke bare vække ham så prøv at være glad for at han ikke skal dø

  • Viola, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat