Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal man bruge top som 11 årig

Hej mine venner siger

aj hvorfor bruger du undertrøje

men skal jeg bruge top

jeg føler mig alt for anderledes

jeg ked af at være anderledes nogen gange

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Man behøver jo ikke at bruge top noglesinde hvis man ikke synes det er behageligt eller hvis man ikke har et behov for det.
Du skal ikke føle dig anderledes, jeg forstår dog hvis du gør hvis alle de andre bruger det men vær ligeglad, det er dig der bestemmer.
Men hvis du har lyst til at bruge en top så kan du også godt det hvis du føler et behov men prøv ikke at pres dig selv pga de andre pigers mening. God dag til dig

  • Pige 15, Pige, 15 år

Kære pige på 11
Jeg begyndte først og bruge top når jeg var 12. Man bestemmer selv om man ville bruge top, eller undertrøje!!:)

Bare sig til dem, at man selv bestemmer hvornår man ville havde top på!!:) og de skal være ligeglade med hvad du går i!!:)

Kh mig!!:)

  • Den søde:), 16 år

Hej pige på 11
Jeg er selv 11 og jeg bruger top.
De kan ikke bestemme over dig.
Det kommer an på om du sådan har brug for det.💗
Du må ikke være ked af at være anderledes, det er noget man skal være stolt af.
Du skal være så ligeglad med hvad de tænker.
Vh

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat