Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ukendt køn

føler bare ingen kan li mig… tror alle mine venner ikke kan li mig 🙁

14 år
Svar fra andre

Børn

Gud kan lide dig. Jesus er med dig.

  • Anonym, Dreng, 14 år

Kan godt forstå det er hårdt, men min erfaring er at nogen gange tror man sådan noget uden det er rigtigt. Så prøv at snakke med dine venner om det. Det er der intet forkert i. Håber det går.
Vh hjælpende pige.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej, jeg kan forstå at du har det hårdt med nogen ting. Jeg har længe haft det på den måde men tingene er blevet bedre nu. Jeg ved ikke hvorfor du tror dine venner ikke kan lide dig men jeg kan love dig for at hvis det var sandt så var de slet ikke hos dig. Jeg synes du skal prøve at snakke med din lærer om det. Da jeg fik det bedre var det fordi jeg begyndte at skrive med nogle af pigerne fra min parallelklasse som jeg er venner med nu. Det kan være der er nogle du ikke har snakket så meget med før som du kan blive venner med? Jeg håber du kunne bruge det til noget

  • Mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat