Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Savner mine venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Bare spørg om de vil være sammen. Det er det nemmeste du kan gøre, og selvfølgelig vil de dig, for du er helt sikkert en dejlig pige!
Kh mig

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej jeg har selv været i den situation og kan godt forstå dig fordi det er mega svære når man flytter men jeg vil spøre dem og de vil være sammen fordi det Kan jo godt være at de også savner dig og bare ikke tør og spør fordi de er bage for at det er d’ers skul at du flytte

  • Alberte, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat