Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Det kender jeg virkelig godt. Det behæver ik engang at være vennerne men at se folk på din egen alder der er til fester og hygger sammen nå man selv er hjemme og laver ingenting er mega træls. Er så ked af at andre også kender den følelse. Men du skal huske at det ikke er forkert at være for sig selv, du er ikke mere eller mindre rigtig hvis du er sammen med folk hele tiden ellee for det meste alene. Prøv evt. at danne nye venskaber, for dine venner er da ikke de bedste nå de ikke sådan naturligt inviterer dig? Håber du finder ud af det, held og lykke

  • E, Pige, 14 år

Hej du❤️
Det har jeg også prøvet. Flere gange endda. Det lyder ret tarveligt af dem, bare ikke at svare. Nogle gange kan man tænke at de ikke hører en, men de er jo ikke døve, og jeg kunne forestille mig at du ikke taler lavt.
Øhmmm… Prøv at finde nogle nye venner, og husk at det er okay at sidde alene derhjemme. Du kunne prøve at finde en hobby, så det ikke er så svært at være hjemme❤️
God bedring. Jeg håber kun det bedste for dig.
Knus: mig❤️

  • Personen uden personlighed, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat