Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Har i det som ingen kan lide jer

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Ja det sker af og til. Jeg er lige startet i en ny klasse og på grund af at mine venner på min gamle skole ikke var så søde mod mig er jeg tit bange for at dem i min nye klasse ikke kan lide mig. Men det er noget jeg føler. Og det skal man selvfølgelig også være opmærksom på hvis det gør en utilpas ved fx at snakke med nogen om det. Ofte er det dog bare en følelse af at folk ikke kan lide en. Måske hvis du overvejer om de er søde mod dig, bruger meget tid med dig osv så kan de nok godt lide dig. Hvis det ikke er sådan situationen er for dig så kunne du måske prøve at få nogle nye venner. Måske du kunne begynde til en sport eller skifte skole hvis det har noget med det at gøre

  • anonym, Pige, 15 år

Ja jeg har det virkelig på samme måde nogle gange:( og det er der også mange andre der har

  • Anonym, Pige, 11 år

Ja, det kan godt ske nogle gange, men så plejer jeg bare at gå hen til nogle andre, og spørger om jeg må være med❤

Kh Lille Mig❤

  • Lille mig, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat