Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ridning

Hej jeg er en pige på 10 år,

Jeg er rigtig ked af det for tiden pga. At jeg ikke kan komme til ridning

fordi Mette Fredriksen tager rideskolen som et indendøres sted

men det er mere et udendørs sted

jeg er også bange for

at jeg vil blive bange for den hest jeg rider på

fordi jeg ikke har set den i så lang tid

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa! Jeg er en pige på 12 og rider selv.

Jeg var også selv ved at blive sindsyg at jeg ikke kunne komme ud og ride, dog ved jeg ikke helt hvornår du har skrevet dette brev, men min rideskole er lige åbent op og håber meget at din også er! 🙏

Du skriver at du er bange for din hest du jo ikke har redet i et stykke tid, jeg havde fuldstændig på samme måde men det er vigtig at du ikke viser at du er nevøs for det kan hesten mærke tydeligt, og derfor kan lave numre ( DET ER IKKE ALLE HESTE DER LAVER NUMRE SÅ IK VÆR BANGE FOR DET )

Du skal bare tage dybe indåndinger og trække vejret langsomt, og hvis du slet ikke kan og går i panik og ikke tør noget, så sig det til din mor/far eller den du har med ude til ridning men helst til ridelæreren fordi du skal ikke tvinges ud i noget du virkelig ikke har lyst til.

Disse råd er nogle jeg har fået af min mor og som har hjulpet mig meget, håber du kunne bruge dem! <3

Hilsen den pige der også rider

  • Pigen der også rider, Pige, 12 år

Kære pige, 10 år.
Jeg kan desværre ikke kontrollere Mettes handlinger.
Jeg kan fornemme, at du er fornærmet over hendes konklusion.
Det med heste kan jeg ikke hjælpe med, da jeg selv er mega bange for heste.
Jeg håber det kommer til at gå bedre for dig!
M. V. H
Anonym 🙂

  • Please elsk mig anne, Pige, 13 år

Hej søde:)
Jeg forstår dig fuldt ud. Jeg at en 9 årig unghest derhjemme, der også skal rides til.
Men tænk på at vi snart skal ride udenfor. Og ridning er jo ikke en sport hvor man skal have tæt kontakt.
Du skal bare tage det helt roligt med din søde hest/pony. En rideskolehest er sikker og en, man skal lære ting på. Den skal ikke bukke og stejle osv. den går med mange forskellige ryttere og har en god uddannelse. Du skal bare være helt tryg:) selvfølgelig bliver man utryg ind imellem, men så er det bedste at sige det til ens lærer. Noget jeg fortryder, jeg ikke gjorde.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat