Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har ingen venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, vil starte med at sige at du ikke er mærkelig. Det er for mange svært at fastholde relationer da mange går forskellige retninger i deres liv som for eksempel efterskole mm.

Kan også selv nogen gange have brug for at trække stikket og have noget alenetid. Man kan hurtigt begynde at sætte sig selv i en slags offerolle hvilket jeg kender fra mig selv, hvor man har ondt af sig selv og bliver mere og mere asocial.

Kan godt forstå du kan have svært ved at være veninder med piger som gør ting som du ikke rigtig har lyst til. Min bedste råd til dig ville være at tage nogle flere chancer, måske du kunne kigge i din parrelklasse eller begynde at få nogle drengevenner.

Og der er massere der har det som dig. Hvis du er god person, smilende og rar skal du nok få venner.

Held og lykke 🙂

  • Anonym, Dreng

heyyy girl på 16 år hvis du ikke har nogle venner så måske ( hvis du ikke allerede har en kanal) så læg en youtube video op hvor du spørger hvad de hedder og om de vil være venner hvis ikke det virker så syntes jeg du skal fortælle en voksen om hvordan du har det

mvh pige

  • A, Pige, 11 år

Kære 16 årige pige, du er slet ikke den eneste, og du har som andre bare ikke fundet den rette hylde endnu. Da jeg var 14-15 år blev jeg selv meget indelukket, og havde slet ikke lyst til at gå uden for en dør – og da slet ikke i skole! Det ændrede sig efter en tur på HTX, hvor jeg har fået en masse gode venner, som ligner mig selv. Og det bedste af det hele er, at der slet ikke er nogen der ser skævt til, at man er en nørd, for det er vi alle på vores egen måde, og det er helt okay. Måske skal du netop finde nogle venner, som har samme interesse som dig i spil/film osv? Jeg har hørt om en hjemmeside kaldet Boblberg, som formidler kontakt mellem alt fra en ny veninde, som man kan at strikke med, til læseklubber. Du skal bare turde at række ud. Og jeg er sikker på at der sidder en derude, som du kan mødes med og spejle dig i.

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat