Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærste ting ting

Jeg føler mig ensom

og har ledt efter en kærste

men kan bare ikke finde nogen på min alder 😭

Jeg er 12år men bliver 13 i september

og de fleste er 14-15 år.

Jeg føler bare at jeg er ensom

og har brug for nogen at have det sjovt med

og faktisk have relation til.

Nogen tips?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Davs fyr,
Jeg ved godt hvordan det føles at være ensom men i din alder er det helt normalt ikke at kunne finde en kæreste endnu, så syntes ikke du burde gå og føle dig ensom bare fordi du ikke kan finde en kæreste, du skal bare give det lidt tid og så finder du den rigtige.
Men et tip det er at du skal ikke lede efter en men lade dem komme til dig hvis det endelig er.

  • Markus, Dreng, 16 år

heyy
måske det ikke specifikt en kæreste du har behov for men en tæt ven?
iværtfald skal du passe på du ikke får en kæreste bare for at have en kæreste
du kan tage i centeret eller bare finde folk på snap?

  • E, Pige, 13 år

har det på samme måde men du skal jo ikk finde en præsist din alder du kan fx finde en der er for 2012 eller 11 personen skal jo ikk være på din alder håber du finder en<3

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat