Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Hej jeg er et 10 årig barn

jeg har mange venner

det har jeg haft gennem hele mit liv

men her i 4 klasse som jeg er i nu

der føles det bare ikke som Jeg er mig selv og jeg er megt ensom

selvom jeg leger med nogen i frikvarterene er jeg bare ensomej

jec tror jeg ved hvorfor

1 jeg står ik med nogen nå vi skla gå 2

og 2 jeg et ikke tit med nogen i fritiden og

jeg er ik lige så glad som tidliger i mit liv

hilsen 10 årig barn

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 10 år.
Jeg kender følelsen mega godt. Har det også meget selv. Jeg tror bare at når man kommer i den her alder bliver man bare lidt mere reserveret. Prøv måske at finde nogen i din klasse eller på årgangen som du måske føler at du kan stole på og måske kan blive venner med.
Håber du kan bruge mit råd ♥️
Hilsen en pige der prøver at hjælpe dig🙂

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej!

Først vil jeg lige sige at du skal huske på at det er HELT okay og HELT normalt at føle sig ensom, også selvom man har menesker omkring sig.

Jeg tænker også en af grunden til at det måske er sværere lige nu end det plejer er at du er på vej gennem en kæmpe forandring. Jeg ved godt at det måske lyder mærkeligt eller dumt. Men man begynder bare at få mange flere følelser osv.

Men mit bedste råd vil være at finde nogle i din klasse/årgang/sport eller lignende, som du synes ser søde ud, og så spørg ind til dem og find ud af om i har nogle fælles intereser. Hvis du finder en med en interesse ligsom dig, kan du spørge ind de har lyst til at være sammen efter skole og lave den ting.

Håber det kan hjælpe lidt.

Held og Lykke🩷

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej ❤️
Jeg kender det rigtig godt og jeg ved hvor svært der jeg er begyndt at sige til dem jeg er sammen med hvis jeg føler mig ensom og siger at jeg kan ikke altid for mig selv til at gå der over og være med men jeg vil virkelig god være sammen med dem så mig og mine venner har aftalt at de godt må komme over og Spørge mig om jeg vil være med får sådan en lille ting for nogen er det en stor ting for Andre ❤️ håber jeg kunne hjælpe lidt❤️🤗

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat