Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Den eneste der vil?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg forstår godt hvordan det føles at være den eneste men det er du ikke der nok mange piger der vil det. Mit råd er at hvis du vikle gerne vil går til gokart så gør det, du kan sikkert få masse venner der over som har de samme interesse som dig. Kh L<3

  • L, Pige, 13 år

Hey, du er overhoved ikke den eneste jeg er kæmpe motorsport og altså Racing interesseret og du skal ikke bekymre dig Kvinde motorsport vokser hver dag vi har danskere som Christina Nielsen som er den første danske kvindelige Le mans køre og vi har F1 Academy fyldt med teenage piger ligesom dig der elsker Racing. Kan sige fra mange det er sejt du vil prøve motorsport når det i så mange år har været mands domineret sport! Du skal nok klare det så flot!

  • Den 15 dreng der er her for dig 🏎️, Dreng, 15 år

Hej du!
Det gør ikke noget at starte til en sport som den eneste pige. Det kan jo være at du finder drengevenner som du kan identificere dig med og tale om dine interesser med. Det er der intet mærkeligt i.

  • V, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat