Brev

Nyt hold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hejsa
jeg har haft det samme problem, det jeg gjord var at jeg startede med at bare begynd at tag få samtaler ind som, du spiller virkelig godt, eller glæder du dig til kampen, eller noget i den stil. det ville helt sikkert hjælpe dig det gjord det for mig og jo længere tid du gør det i jo bedre for du det på dit hold. du skal ikke tænke på dine forældre, de ved aldrig hvordan man har det.
håber virkelig du kunne bruge det til noget.

  • jeg hjælper dig, Pige, 15 år

Hej pige på 14 jeg går selv til en sport, og har flyttet hold 6 gange nu og det er altid svært i starten.
Det har taget mig op til 1 år nogen gange at falde til du skal bare tage det tempo du føler for og prøv bare at komme ind på en af dem til at starte med og så kan det være at hun hjælper dig ind på de andre.

De fleste har det som dig.

Hvis du mangler noget at snakke om så husk i har jo begge to en interesse for håndbold så snak om det.
Du skal nok klare det

  • Fodboldtossen der har flyttet 6 gange, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat