Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nye pladser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej ven! Jeg kender det mere end noget andet! Og ved at det er rart at vide at andre har det på samme måde. Der var lige startet en pige i min klasse lad os kalde hende Ole (IDK) Men i hvertfald. Min klasse havde idræt, og vi skulle sidde i en rundkreds så sagde vores lærer at den man sad ved siden af var ens makker altså til højre. “Ole” kigger på mig og ruller øjne, hun går direkte over til en anden pige og spørger om de skulle være makker (skal lige siges at jeg er lidt tyk, og er i dårlig form) Pigen siger nej, og så bliver “Ole” sur, hun vender sig rundt og griner, to sekunder efter, giver hun mig en lussing og råber “fede f*cking møglort” og peger på mig, de andre pig trøster mig. Og læreren skælder hende straks ud. Da vi går tilbage til time siger jeg til hende “jeg synes ikke jeg fortjener det” jeg vender mig rundt og går inden hun og svarer. Da hun timen efter kommer hen til mig og siger undskyld.

Håber det kunne hjælpe bare en lille historie om mig da jeg gik i 6 klasse

  • En person der håber det lykkedes, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat