Brev

Nye pladser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg syntes bare at du skal spørge hende om hvad hendes problem med dig er… hvis det ikke virker så tal med din lærer om det

  • ida, Pige, 16 år

Jeg synes du skal sige det til din lærer.
Hun ved sikkert godt at du ikke er mega vild med at sidde ved siden af hende, men gør det lidt diskret. Håber at du kunne bruge det til noget. PS jeg er selv også en stille pige i min klasse, bare tro på dig selv ( :

  • En pige der gerne vil hjælpe, Pige, 13 år

hej ven! Jeg kender det mere end noget andet! Og ved at det er rart at vide at andre har det på samme måde. Der var lige startet en pige i min klasse lad os kalde hende Ole (IDK) Men i hvertfald. Min klasse havde idræt, og vi skulle sidde i en rundkreds så sagde vores lærer at den man sad ved siden af var ens makker altså til højre. “Ole” kigger på mig og ruller øjne, hun går direkte over til en anden pige og spørger om de skulle være makker (skal lige siges at jeg er lidt tyk, og er i dårlig form) Pigen siger nej, og så bliver “Ole” sur, hun vender sig rundt og griner, to sekunder efter, giver hun mig en lussing og råber “fede f*cking møglort” og peger på mig, de andre pig trøster mig. Og læreren skælder hende straks ud. Da vi går tilbage til time siger jeg til hende “jeg synes ikke jeg fortjener det” jeg vender mig rundt og går inden hun og svarer. Da hun timen efter kommer hen til mig og siger undskyld.

Håber det kunne hjælpe bare en lille historie om mig da jeg gik i 6 klasse

  • En person der håber det lykkedes, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat