Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny skole men ingen venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har en ide til hvad du kan gøre for at få venner og du skal gå hen og spørge nogen om nogen ting feks går du til noget sport jeg går til ridning jeg tror at der er mange søde piger eller drenge på din skole tror bare lige at du skal vende dig til det❤️🇩🇰👍

  • Heste pige, Pige, 15 år

Hej!
Har også lige skiftet skole da jeg blev mobbet så jeg ved 100% hvordan du har det men selvom at det kan være super svært så prøv at starte en samtale med en der ser sød ud:-)
Håber du kunne bruge min hjælp

  • Ved hvordan du har det:-), Pige, 12 år

Giver de to andre ret. Prøv selv, at få startet en samtale. De andre synes måske det er svært at skulle tage kontakt til den nye pige. Og vær ikke bange! Det er altid hårdt at starte et nyt sted. Jeg synes altid selv det kan føles som en evighed før, man føler sig rigtigt velkommen der.
Jeg håber, du falder til 🙂

  • Anonym, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat