Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Noget i skolen

Hej jeg er en puge på 11år

nogle gange henne i skolen føler jeg mig ensom

fordi min bedste ven

hun har en ven i 6klasse,

nogle gange kommer hun hen til mig

og siger at hun vil lige gå lidt rundt sammen med hendes ven,

men det ender med at blive hele dagen

så jeg går bare rundt alene

hvad kan jeg gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

hej pige på 11 år det du kan gøre er at du kan få andre venner, fordi det er altid bedre at have flere end en ven. men det allerførste du skal er at du skal tage hen til din veninde og sige hvordan du har det. og hvis du kan være sammen med hende og venen fra 6 klasse.

  • YB, Pige, 15 år

Hej jeg har det samme problem.Jeg synes at du skal prøve at snakke med hende eller få dig nogle flere venner.

  • L, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat