Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære 13-årlige pige. Du er på ingen måde alene om den følelse. Jeg har selv hele mit liv følt mig som anden prioritet, og er stadig i gang med at få styr på alle tankerne der hører med til ensomhedsfølelsen. Det kan være en hård kamp, men selvom det kan føles meget ensomt at gå med den følelse, er det mega vigtig at vide at det ikke er dig den er gal med<3
Bliv ved med at være den du er, selvom det er pisse hårdt. Alle forsøger at passe ind i teenagealderen, men i takt med at man bliver ældre og mere sikker på sig selv, får man mere mod til at opsøge andre, uden at tage det så tungt hvis man ikke klikker.
Ønsker dig alt held og lykke. Du er ikke alene!<3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hey Smukke😍😘🥰

Du er overhovedet ikke alene om den følelse, for jeg selv har været alene, så længe jeg kan huske, og har aldrig haft en rigtig veninde som jeg kan dele min problemer med. (Eller hemmeligheder)
Men den største fejl du kan begå er at ændre på dig selv, for at være sammen med de andre. Jeg syntes at du skal være dig selv, og være stolt af at du er den person du nu er. Vi er mange der elsker dig, selvom vi ikke kender dig, og du er aldrig alene. På et tidspunkt skal du nok finde rigtig gode venner, og jeg er sikker på at det nok skal gå. Måske skal du starte til noget i fritiden (hvis du ikke allerede gør det), og så tror jeg nok du skal finde gode venner som interessere sig for det samme som dig, og i ville nok kunne forstå hinanden, og måske blive mega gode venner.

Vær dig selv og husk at vi er mange der elsker dig.
Jeg gør i hvert fald, og jeg tror nok der er mange andre der også holder af dig.

Vær dig selv og lev livet💖💕

  • Elsker dig, Pige, 15 år

Hej
Jeg forstå virkelig godt din situation for noget tid siden og det er virkelig nederen..
Hvis jeg skal give dig et godt råd kan du måske tale med dem om det og måske indblande en lærer.
Du skal også vide at man aldrig skal ændre sig for andre for hvis de ikke kan se hvor fantastisk du er så er de ikke det værd.
Jeg lover dig du er helt sikkert en fantastisk person og det her er ikke din skyld og du skal nok finde nogen venner som er ligeså fantastiske som dig

  • Håber jeg kan hjælpe, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat