Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mistet veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 13. Vi har også prøvet at blive holdt uden for af sine veninder og det blev et resultat i at vi blev meget ensomme også skulle vi have en projektuge og det var der vi startede med at blive venner igen,, så prøv at tale med folk og så skal det nok gå.

  • 2 veninder, Pige, 11 år

Jeg har også mistet min veninde pga corona
Men jeg prøvede ligesom at skrive til de andre piger i min klasse om de ville med hjem og jeg fik faktisk en veninde ud af det
Jeg ved godt det er svært men prøv

Håber det virker

  • Anonym, 12 år

hej jeg har prøvet ikke at have mistet mine venner, men prøv at tage et step hen til dem og spørg om i ikke kunne snakke sammen nogen gange skal man bare have sat gang i snakken igen..

  • Anonym pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat