Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mine venners sleep over

Hej

det er fordi mine bedste venner har en sleep over

og jeg er lidt ked af det

fordi at de sender mange billeder af at de har det sjovt

og de inviterede mig ikke til det.:(

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år

Jeg kender det godt når man ikke bliver inviteret med til fx en sleep over. Det føles bestemt ikke rart, at se dem hygge sig uden en selv.

Jeg oplevede engang, at jeg var blevet inviteret til en hygge-aften, men min veninde ikke var. Vores største fejl var at nogen lagde billeder op. Hun skrev at det gjorde hende ked. Det “ødelagde” efterfølgende aftenen en smule, men man kom selv til at tænke på, hvordan det var i hendes situation.

Mit bedste råd vil være, at snakke med dine veninder om hvad du følte og fortælle at det gjorde dig endnu mere ked af at se billeder de sender.

Ellers så kunne du tænke at bare fordi de er sammen kan jeg ikke få en god aften. I stedet fx hygge med din familie eller lave andet du synes godt om. Prøv at tænke på noget andet selvom det måske kan være svært.

Håber at du kommer op med humøret!
Hilsen Anonym❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige på 11 år,
Jeg har også prøvet noget sådan, og jeg synes du skal snakke med dem om det. Hvis du ikke tør det så kan du måske lad som om der ikke er sket noget og se hvordan de reager. Eller måske kunne du starte en sleep over og invitere dem,

Håber det hjælper,
Pigen der ikke er god til at hjælpe men prøver

  • Pigen der ikke er god til at hjælpe men prøver, Pige, 12 år

Ej hvor træls😩❤️ Prøv at tale med dem om hvordan du har det spørg hvorfor du ikke kom med også til sidst hvis alt gpr godt måske inviter dem begge to til sleepover så i alle tre kan hygge jer
Held og Lykke💓

  • Sød pige, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat