Brev

Mine “venner” driller mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er selvfølgelig ikke okay at de gør sådan noget mod dig måske skulle du prøve at sige til dem hvordan du har det og hvis de ikke virker så snak med en voksen om det det

  • Anonym, 16 år

Jeg forstår ikke hvorfor man gør sådan noget!

Det ville måske hjælpe lidt hvis i ikke brugte så mange penge på en gave.
Ellers så snak med din vennegruppe og dine forældre.

  • Anonym, Pige, 10 år

Hej jeg forstår, at det ikke er rart, du har ikke gjort noget, prøv at spørg hvorfor sådan nogen kvajepander som dem, er så onde ved dig. Jeg er selv blevet mobbet ud af FIRE! Skoler, fra 1 til jeg lyver ikke 9 klasse. Det er ikke fair at du skal have det sådan, jeg synes du skal snakke med dine forældre, og din lærer, du skal hvis du ser dem snakke med deres forældre, og sige hvad du føler. Det kan være flovt at sige men det hjælper tro mig er selv 17 år nu, og går på den sødeste skole. Hvis det hjælper så, håber jeg du får det bedre. Og desuden, du er sikkert den sødeste pige, så find en hobby med nogle GODE venner.

  • En pige der HADER mobning, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat