Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mine “venner” driller mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er selvfølgelig ikke okay at de gør sådan noget mod dig måske skulle du prøve at sige til dem hvordan du har det og hvis de ikke virker så snak med en voksen om det det

  • Anonym, 16 år

Jeg forstår ikke hvorfor man gør sådan noget!

Det ville måske hjælpe lidt hvis i ikke brugte så mange penge på en gave.
Ellers så snak med din vennegruppe og dine forældre.

  • Anonym, Pige, 10 år

Hej jeg forstår, at det ikke er rart, du har ikke gjort noget, prøv at spørg hvorfor sådan nogen kvajepander som dem, er så onde ved dig. Jeg er selv blevet mobbet ud af FIRE! Skoler, fra 1 til jeg lyver ikke 9 klasse. Det er ikke fair at du skal have det sådan, jeg synes du skal snakke med dine forældre, og din lærer, du skal hvis du ser dem snakke med deres forældre, og sige hvad du føler. Det kan være flovt at sige men det hjælper tro mig er selv 17 år nu, og går på den sødeste skole. Hvis det hjælper så, håber jeg du får det bedre. Og desuden, du er sikkert den sødeste pige, så find en hobby med nogle GODE venner.

  • En pige der HADER mobning, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat